Kaikki samaa, ihan samaa.

Hei Rakas Sinä. Juuri Sinä. Onko Sinulle kukaan tänään sanonut että olet Rakas ja Tärkeä? Sanothan niin itsellesi?

Minä harjoittelen sitä. Tuntuu joskus niin tahmealta. Pelonteiden pulinoihin jää luonnoksia luonnoksien jälkeen, kun ei oikein tiedä mitä sanoa ja mitä edes ajatella. Jumissa. Ja sitten luen. Luen kehittävää kirjallisuutta, hyvinvointi-kirjoja, self help opuksia. Ja törmään alati samoihin juttuihin. Ne sojottavat ja osoittavat samaan suuntaan, kukin omalta linjaltaan lähestyen vakaasti.

Meissä on eri osasia, eri osa-alueita. Pidä huolta niistä kaikista. Etsi tasapaino. Hoivaa, ja ruoki. Oikein, ei väärin.

Ja Mitä minä teen? Leikin väreillä. Voi luoja, kuinka rakastankaan värejä. 🤩🦋

Kokeilen NLP ohjausta vain huomatakseni, että joko en osaa heittäytyä tilanteeseen (vaikka olen aina ajatellut omaavani hyvän mielikuvituksen) tai sitten en vaan saa sisäistä / mennyttä lastani esiin, vaan hän on alitajuntani suojaamana kiiltävän mustan seinän takana. Oikein kun yritän, seinään tulee vähän vihreää väriä ja saan puun mieleeni.

Ajattelen, että olemme tosiaan kaikki ikäänkuin kokoonpantuja, meissä on eri osasia, sielunpalasia, luonteenhippusia.

Toivon, rukoilen ja pyydän sisimpäni osasia leikkimään nätisti keskenään. Olkaa vapaita, teillä on mahdollisuus lentää, voitte lentää, kukin saatte osanne parrasvaloista, tajuntani näyttämöllä. Mutta lennetään yhdessä.

Toivon, että Sinä Rakas olet saanut aloittaa vuoden leikkisästi, kevyesti, elämälle nauraen. Minuun on tehnyt jonkinlaista jälkeä ja uurtanut höyheniin uusia uria ja vahvuutta seuraavat kirjat:

Lissa Rankin: Terveeksi Mielen voimalla

Johanna Blomqvist: Hypertodellisuus

Serge Kahili King: Huna

Jatketaan värien ja lentämisen liitoa, ihanaa tätä vuotta 2021 ❤️🧡💛💚💙💜

Niin, ja muuten… Kuvan lintuset ovat saaneet nimensä Huna:n periaatteiden mukaan.

Palaan näihin taustalla oleviin ihanan seitsemän Lintusen pariin vielä seuraavissa postauksissa. 🤩🦋🤩

Rakkaudella, Teija ja Pelonteet 😍🤩😍💝🦋

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *