🦋 Hotti ja Pelonteiden Aarrekirstu 🦋 💫kirja nro 2

Rakas Ystävå,

Voitte lukea ja nauttia jo toisen Hotti seikkailun: Hotti ja Pelonteiden Aarrekirstu. [julkaistu syyskuussa 2022]

Tämä Hotti-sarjan toinen kirja tarjoaa omasta pienestä näkövinkkelistä katsoen enemmän seikkailua, muutaman uuden pelonne-tuttavuuden sekä omia oivalluksen mahdollisuuksia rajattomasti matkan varrella! 🤩

Kannesta tuli herkullisen värinen 💜💖💝💖💜

Alkuperäinen tarina on miun tajuntaan ryöpsähtänyt vuonna 2019, ja nyt tosiaan olen jalostanut kirjan samaan muotoon, kuin esikoisteos, ja olen kyllä itse hyvin tyytyväinen!

Tyttäreni kommentti kirjasta oli: ”Tämä on nyt paljon hienompi! :)” Hän siis vertaa aikanaan ifolorin kuvakirjaksi tekemääni ensiversioon tätä kappaletta.

Omakustanteen julkaisu:

Valitsin BoD (Books On Demand) palvelusta tuon BoD comfort palvelun, johon kuuluu mallikirja ja ensipainos (5 kpl). Ekaan Hotti-kirjaan piti tehdä muutoksia, mutta tämä kirja meni kerrasta maaliin.

Lisäsin myös pienen jälkinäytöksen kirjaan, ja tosiaan kolmannen kirjan taitto on jo hyvän matkaa vauhdissa!

Oletko siis jo lukenut Hotin seikkailuista Pelonteiden valtakunnassa? Aiotko lukea tämän toisen kirjan? Voidaan jatkaa keskustelua tässä, Facebookissa, Instassa tai TikTokissa! 🙂 Koen Pelonteet omaksi elämänfilosofiaksi, ja ainakin ne muistuttavat miuta itseäni, että mikään, ei MIKÄÄN, ole tässä maailmassa niin vakavaa, etteikö siitä voisi ottaa naurua irti! 🙂

Linkki BoDin verkkokauppaan . 😀

Olette Rakkaita, ja kiitos, kiitos, kiitos! 💜

Rakkaudella, Teija ja Pelonteet 💜

Ps. Molemmat kirjat löytyvät myös Nextory-palvelusta 🦋🦋🦋

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *