🦋Pelonne-Gospel🦋

Mikä oikein on Pelonteiden sanoma?

No minun, Pelonteiden emoaluksen näkövinkkelistä se on se, että mikään ei tässä maailmassa ole niin vakavaa, etteikö siitä voisi ottaa naurun irti.

Siis tämä elämä on tehty naurettavaksi, ja kun huomaat vaeltaneesi paikkaan, joko fyysisesti, tai ehkä etenkin puhun nyt psyykkisesti ajatellen, jossa ei naurulle ole tilaa, ollaan niin sanotusti taken the wrong turn. Ei mitään, aina voi pakittaa! 🦋

Emoalus käy läpi tässä vaihtelevalla menestyksellä myös Ihmeiden oppikurssia. Jos ei muuta, se antaa myös tolkkua tähän touhuun.

mikään ei tässä maailmassa ole niin vakavaa, etteikö siitä voisi ottaa naurun irti.

Pelonteiden emoalus Teijanen

Ihmeiden oppikurssin etenemisestä kirjoittelen aina välistä ihme blogikirjoituksia 🦋

Millä eväillä siis toivomme, että Pelonteiden Gospel leviäisi naurua kutkuttelevan kulovalkean lailla?

No tietenkin Pelonne-kirjat. Sivuilta saat vastikkeetta (sinun tarvitsee vain miettiä, mitä ja kenelle haluat antaa lahjaksi niiden vastaanottamisesta, anna hyvän kiertää -periaatteella siis!) jo ensimmäisen Hotti Tapaa Pelonteet kirjan pdf:nä luettavaksesi.

Tietenkin Pelonne-piirrokset, -maalaukset ja -teokset, joita lisääntyy Kotikoloon tasaisen epätasaiseen tahtiin.

Tietenkin Pelonne-uutispostiset, joka kuun 18. pvä klo 18.18 (alkaen huhtikuusta 2020) vähintään yksi uusi Pelonne ja tuoreimmat höpö höpö jutut emoalukselta.

Tietenkin Pelonteet itsessään! Meidän jokaisen sisällä lymyävät Pelonteet, jotka odottavat kuplan lailla nauruun poksauttamista!


Haastan teidät olemaan rohkeita ja kohtaamaan omat Pelonteenne <3

Rakkaudella, Teija 🦋

To be continued some day…

close

🦋Enjoy Pelonteet? Please spread the Love🦋Joy:)