Tässä eka siivekäs ystäväni ’Ike!

Olen siis lukenut Serge Kahili Kingin ’Huna’ kirjaa. Minuun resonoi vahvasti hänen kirjoittamansa Hunan seitsemän periaatetta, ja pidemmittä puheitta siis, tässä ensimmäinen periaate kuvana, eli tapaatte nyt siivekkäisen ystäväiseni, ’Iken!

King on lisännyt setänsä (Wana Kahili) sananlaskun jokaiseen Hunan periaatteeseen sekä yhden havaijinkielisen sanan – ja tässä ensimmäisessä periaatteessa sana on ’Ike joka tarkoittaa ’nähdä, tietää, tuntea, havaita, olla tietoinen, ymmärtää’. (Aktiivisessa muodossa ho’ike – ’näyttää, osoittaa, selittää, paljastaa, kokea’.)

Sananlasku :

Mamua ka ’ike, mahope ka ’ike”

Wana Kahili

On suomennettuna: Ensin me havaitsemme, sitten me koemme.


Joten miten minä koen kaiken tämän? Olen iloinen siitä, että ’Iken väri on punainen, minulle se on rakkauden väri. ’Ike pitää siivissään kahta palloa, kahta vastakohtaväriä – Minulle se avautuu niin, että voimme joka kerta päättää mitä me ajattelemme asioista. On oikeasti hämmentävän vapauttavaa ymmärtää, että kaikki, siis aivan KAIKKI minkä näemme ja havaitsemme ulkopuolisesta maailmasta on VAIN aivojemme meille maalaama kuva. Joten muuttamalla omia ajatuksia, muutamme MYÖS ulkoista maailmaa. Olen niiiiin mukana! En malta odottaa, että näen millaisen ulkomuodon siveltimeni maalaavat muille lintusille, pysythän matkassa mukana.

Maalataan tästä elämästä värien ilotulitus ja elämänmakuinen kokemus!

❤️
🧡
💛
💚
💙
💜

With Love, Teija and Pelonteet

🦋
Rakkautta kaikkialla 🤍💟🦋

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.