Pelonnettomuuden Pelonne

Tämä blogikirjoitus oli jäänyt luonnoksiin, ja jaan sen kuitenkin nyt, kun matkaa on jo kulunut ja lintuja lennellyt (haha 😀 ). Siinä on kuitenkin vissi muistutus, mitä joskus oli, ja niin, silti sanon vain, että Minä Rakastan Minua. Ja tunnen kaiken. Imuroin taikka mitä vaan. Jes! Mutta kenties Sinä kaipaat pientä nykäisyä, muistutusta, että voimme kohdata kaikki itsessämme nousevat asiat – Rakkaus itseä kohtaan voittaa kaiken. Pelonteet ovat vain Pelonteita. Katsomatta vain pelkästään opittujen tarinoiden kautta, avaamalla aistimme kaikelle, siis K A I K E L L E, elämä sysää meidät rauhaan ja iloon.


Tässä sitä ollaan. Pari vuotta kuljettu elon mutkia ja polkuja ja nyt sitä havahtuu, että en kyllä oikeasti ole itse kohdannut Pelonteitani. Teen kaikkea muuta, että syvimmät pelkoni pysyisivät komeroissa ja mitä vaan ettei kohtaisi tunteitani. Päällepäin olen koittanut liimailla mukamas-tunteiden-pelkojen-siis Pelonteiden kohtaamista.

Esimerkki muutama päivä takaperin.. Alkaa itkettää, tunnen surua ja tuskaa. Tartun imuriin. Alan siivota. (lapsuudessani äitini siivosi aina.. eikä hän koskaan ole osannut osoittaa myötätuntoa tai tunteita.. tai ainakaan sellaiseen avoimeen ja ”normaaliin” tyyliin. Hän on tuntunut kylmältä ja etäiseltä – – – ja hän on alkoholisti.)

Eikä siinä mitään. Jos imuroisin ja itkisin. Mutta eheii…

Minä vain imuroin enkä tunne enää mitään. Kuinka syvällä opitut toimintamallit (tiedostamattomat!) ovat sisällämme. En aio enää ostaa tuota tarinaa.

Kiitos Pam Grout, joka ohjasi tämän viikon

bloggaus-kirjoituksessaan

kuuntelemaan ihanan haastattelun. Pam on silkkaa kultaa.

Me olemme energiaa. Minä olen sinä. Sinä olet minä. Me olemme he, ja he ovat me.

Joten, aion kysyä itseltäni aamuisin, mitä rajaton energia-olento tekisi tänä kauniina päivänä?

SEKÄ Ensi kerran lykkään imuriin tarttumista (elämä ei taida loppua vaikka ei imuroisi / siivoisi kuukausiin!) ja kuuntelen itseäni. Totuudella ja sisimmällä olemuksella saattaa (ja on!) olla tärkeää asiaa, tärkeämpää kuin mikään opittu tiedostamaton tapa.

Pidetään huolta itsestämme, silloin pidämme huolta myös toisistamme.

Pelonnettomuuden Pelonne

💜💜💜💜💜

Rakkaudella, Teija ja Pelonteet

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *