Tarjolla Iloa, rajattomasti!

Rakas Pelonteiden ystävä💟🦋💟

Pelonteiden emoalus on lomaillut kuluvan kuun alusta. ❤️🧡💛💚💙💜🖤🤍🤎💝

Kevät on ollut kieltämättä luomistyön, siis bloggaamisen ja uusien videoiden ja ja, no kaiken tämän iloittelu kannalta hiljaisempaa, mutta pian siis, aivan pian, Hotti Tapaa Pelonteet on saatavilla ihka oikeana kirjana! Voi kuinka toivon ja uskon, että se tuo lisää Iloa ja toivoa ja hyväksyntää Elämään!

Olen niin kiitollinen, että olen saanut olla Saimaan äärellä ja nähdä ja kokea ihania maisemia ja levätä.
Luonto inspiroi niin suuresti. Toki tämän kerran Pelonne ei kenties olekaan täysin suoraan Luonnosta.
Paitsi että.
Onhan se.
🦋

Kaikki mitä näemme ja koemme on luonnosta, koska me olemme luonnosta. 😅

Haluaisin ja haaveilen Ilon pullottamisesta tai etenkin sen ilon jakamisesta tasan kaikille ihmisille. Mietin miksei se voisi olla elämän työni. Tämä elämä on niin ainutlaatuinen ja lyhyt. Mutta tämä hetki on Ikuisuus. Joten vaikka saisimme iloa kiinni ja pulloon, pidetään korkit auki ja annetaan ilon kiertää!

Pulloiloisuuden Pelonne

Suurella Rakkaudella, Teija ja Pelonteet 🦋💝🦋

Ps. Teemasta huolimatta Tämä kirjoitus ei todellakaan ole kannustus A L K O a sisältävän aineen nautintoon, siitä emoalus on toki ottanut osansa elämän aikana sekä nähnyt melkoisen läheltä sen, kun se A L K O n korkki ei pysy kiinni eikä hallussa millään lailla…. Tässä muuten eka vinkki tekeillä olevaan liki omaelämäkerralliseen ja kuitenkin niin kaukana ja täysin fiktiiviseen tekeillä olevaan kirjaan työnimeltään ”Voittamaton Vivi ja Pelonteet”

Edelleen Rakkaudella, Ilosta ja elämästä juopuneena, Teija ja Pelonteet 💝🦋💝

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.