Rakkauskeskiön painotaseen Pelonne

Kerrassaan ihanaa tavata sinut, Laavjing Juujang!

Kiitos, samoin sinut.

En muista olisinko ollut koskaan näin jännittynyt kuin nyt sinun kanssasi. Tuntuu perhosia mahanpohjassa.

Anteeksi, se taisin olla minä. (nauraa)

Eikä mitä, ihanaltahan se tuntuu! Mutta kuule, kaikista Pelonteista, tunnut jotenkin monimutkaisemmalle kuin aiemmin tapaamani. Vaikka kukapa teistä täysin yksiulotteinen olisikaan!

Totta puhut. Minulle on suotu lahja olla Rakkauskeskiön painotaseen Pelonne. Yksinkertaisemmillaan se tarkoittaa sitä, että kaiken takana on loputon, äärettömyyteen ulottuva Rakkaus. Rakkaus on kaiken keskellä. Ja se etsii jatkuvasti tasapainoa.

Joten, tasoitatko sinä ikään kuin vaakakuppeja?

No en niinkään. Tämä voi olla hieman haastavaa selittää, mutta toivon mukaan saat edes pienen käsityksen. Rakkauttahan ei voi oikein konkreettisesti käsitellä?

Tunnen taas perhosia vatsassa ja lievää huimausta päässäni.

Anteeksi taas, voimiani on hankala hallita. Toki Asiakkaiden fyysiset muodot tuntevat Rakkauskeskiön vaikutuksia, mutta vielä toistaiseksi Rakkaus on enemmän ei-fyysistä.

Ymmärrän.

Minä Rakkauskeskiön Painotaseen Pelonteena luon lisää Rakkauskeskiön virtoja maailmaan, loputtomia uusia mahdollisuuksia, voisi jopa sanoa että Rakkausenergiaa. Minun muotoni, ja eritoten mekkoni, kuvastaa Painotasetta. On hyvin tavallista että mekkoni helman sydämet ovat vuoroin mustia tai harmaita, ja vuoroin taas hehkuvat eri punaisen sävyissä.

Luulen ymmärtäväni.

Niin, ja parastahan siinä on ettei sinun edes tarvitse yrittää ymmärtää. On ehkä parempi että vain tunnet sen. Ilman Rakkauskeskiötä ei voi olla elämää.

Saisinko vielä seurata kun luot Rakkauskeskiön virtoja?

Tottahan toki. Lupaan, ettet joudu virran vietäväksi, vaikka seisoisitkin sen äärellä.

IMG_E1462

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.