Ihmeiden Päiväkirjat Osa 4

Nyt olisi kyllä ihana ihme jos tuommoinen oikeasti nousisi taivaalle:

Vaaleanpunainen Kuu 💖

Mutta ilmeisesti kuu on normaalin värinen ja saanut nimensä keväisten kukkien myötä.
Sammalleimut 💜 Kotipihallamme on niitä 💜💖💜

Etenkin nuo raidalliset 💜

Ihmeiden oppikurssin viime päivien oppina on ollut perspektiivin säätämistä 💜 Niin, että me todella luomme ajatuksillamme todellisuutemme ja jokainen ajatus joko vie lähemmäs totuutta tai syventää harhakuvitelmaa.

Luen aina illalla seuraavan päivän opin. Ensin yleensä alkuperäisen kirjailijan (Helén Schucman) teoksesta ja sitten perään maanläheisemmän Pam Groutin.
Aamulla on jännä huomata kuinka ne ajatukset lähtee laukalle. On oikeasti ihanaa pystyä niitä hidastamaan ja kääntää katse sekä tietoisuus sisimpäänsä. Kuunnella hiljaisuutta. Call me crazy (ja sehän se olenkin, mielenterveyspotilas 😅😂), mutta huomaan välillä päivän mittaan samaa hiljaisuutta, tai siis käännän huomioni sisäänpäin ja saan rauhaa 💖🦋💖
Ja etenkin luonto toimii nyt energiapankkina. Tekisi mieli parjata itseään kuinka vähän on luonnosta viime vuosien aikana nauttinut. Mutta parjaus on turhaa energian hukkausta ja nyt saan siis nauttia, olla läsnä ja tuntea ilo, nauru, lempeys ja rakkaus sisällä.
Ja vähän hassutellen Pelonteiden tyyliin:

Treeing mi best to keep social distancing!
Puusyyn kaarnempana muista puista!

Ja tämä seuraava, kiiitos kiitos kiiitos Luontoäiti! 🦋💖🦋🤩

Petrified in Present.
Jähmettynyt nykyhetkeen.

Mitä piditte? Nakkaa kommentilla tai jotain! 🦋🦋🦋


ai niin! 10 päivää ensimmäiseen Pelonne-uutispostiseen, oletko varmistanut, että saat salasanan postiseen? 🤩🤩😍

ja kysytte miksi Uutispostiset on suojattu salasanoilla? No, Olisi kiva tietää, että Pelonteista välitetään siellä jossain ja ne tuovat iloa ja naurua! Kaikki elämässä on kaksisuuntaista! Pelonteet ovat kuitenkin vastikkeettomia, eikä sähköpostilistalle itsensä nakkaaminen maksa mitään!
(Paitsi sähkön, laitteen kustannus ja tietty internet ei oo sinällään ilmainen, no you get the picture!)

Rakkaudella, Teija

Ps. Huhtikuun Pelonne-uutispostisessa saatte nähdä siis yhden hahmon pian sivuille ilmestyvästä ’Hotti ja Pelonteiden Aarrekirstu’ -kirjasta! Toki jos että pidä spoilereista, niin ymmärrän! 🦋🦋🦋

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *