Flapiti-flapiti Täältä lentää Manawa, lintunen 4 💜

Manawa tarkoittaa ’aika, vuodenaika, kiintymyksen kohde, tunteet’ ”Voima on tässä hetkessä” on suora käännös:

’Noho ka mana i keia manawa’.

Wana Kahili

Manawa lintunen syntyi siveltimin tämännäköiseksi:

Tässä vaiheessa on todettava näiden sanojen mahti, tai siis ylipäätään elämän taika, yllätyksellisyys. Jo aikanaan päättötyötä yliopistossa tehdessäni huomasin, että kirjat löysivät minun luokseni, eikä toisin päin, että minä löysin kirjat. Katsoin että Serge Kahili Kingin kirjaa oli suositellut Patrick Ka’ano’i, author of Kamalamamalama ja googletin sekä etsin äänikirjapalvelusta sanaa Kamalamamalama, joka suomen kielellä ajateltuna voisi olla jonkun äitiys-masennus-uupumuksen hakuteos: Kamala-mama-lama 😀 😀 😀 Mutta niin vain löysin herra Kamal Ravinkantin teoksen ’Love yourself like your life depends on it’. Olen kuunnellut kirjaa vasta 42 minuuttia ja koin jonkinlaisen alkusysäyksen itseni eheytymiseen ja rakkauteen. Edit. Nyt olen kuunnellut koko kirjan ja suosittelen! Ainakin näitä kolmea asiaa olen soveltanut omaan elämääni 💟🦋:

  • 7 minuutin meditaatio, sisäänhengityksellä sano itselleni ”Rakastan Minua” ja uloshengityksellä puhalla kaikki mahdollinen nouseva vastarinta/ajatukset pois.
    Minä käytän näitä kahta kappaletta:
    Ensimmäinen: Phillip Vogler – Schwebend
Ensimmäinen: Phillip Vogler – Schwebend

Toinen: Breathing Deeper – Naturally Recurring

  • Sano itsellesi päivän mittaan ’minä rakastan minua’ milloin vain muistat ja etenkin jos törmäät johonkin mikä alkaa herättämään ahdistusta tai vastaavaa
  • Kun teet mitä vaan valintaa (minulla se on ollut ravinnon suhteen etenkin) kysy itseltäsi ’Jos oikeasti Rakastan Itseäni, mitä tekisin?’

Vaikea koittaa pukea sanoiksi, niinkuin monesti asiat ovat, mutta kaikki, Ihmeiden oppikurssi, Huna:n periaatteet, Lissa Rankinin Mind Over Medicine, kaikki irralliset inspiroivat lainaukset, kirjat, elokuvat, elämä. Kaikki – tuntuu kiteytyvän pikkuhiljaa ymmärrykseen – Olen ainutlaatuinen, silti samalla täysin samaa kaikkien muiden luotujen kanssa. Syvä rauha. Seitsemän minuuttia päivässä. Meditoin. Sisäänhengittäessä sanon itselleni ’I love myself, minä Rakastan minua, Me Amo, я люблю себя’ Millä kielellä siis vaan, mutta sanon, vaikken juuri silloin edes uskoisi siihen. Uloshengityksellä puhallan kaiken sen ulos, mitä vastalauseita / ajatuksia saattaa mieleen noustakaan. Hassua. Olen siis pitkään kompastellut meditaatio-kehoituksiin ja nyt tämän vuoden alusta tuntui, että eri meditaatiohaasteitakin lähti liikkeelle, ja nyt sen löysin. Yksinkertaisen ihmeellistä. Olen niin kiitollinen. Tässä vielä loppuun linkki Kamalin yhteen todella kauniiseen blogikirjoitukseen.

Rakastan Sinua, Rakastan Elämää, Rakastan Minua 🦋🦋🦋💟💟💟🦋🦋🦋💚💚💚💚💚

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *