🦋Pelonne-uutispostinen 18.4.2020🦋

Ihanaa, aurinkoista huhtikuuta! Mitä olet puuhaillut näin kevään kynnyksellä ja elämän rauhoituttua ympärilläsi?

Me, Pelonteet ja minä emoalus, ollaan melko tyytyväisiä tähän uuteen Kotikoloon! Varmasti monella lisäosalla vuorovaikutus tulisi vielä paremmaksi, mutta se, että juuri Sinä luet nyt juuri tätä tekstiä, on osoitus, että näinkin saadaan pidettyä Pelonteiden liekkiä yllä ja ne, jotka oikeasti vihkiytyvät Pelonteiden asialle, saavat aina joka kuukausi vähän extraa. 💜

Pelonteiden kotikolon uudistus meinasi saada emoaluksen käämit käryämään, mutta sen sijaan syntyikin ihan uusi pelonne 💜 Olet ehkä jo nähnytkin hänen vasemman silmänsä FB-sivuilla 🙂

Tietsikkadatailun pelonne 💜 olisipa huisi läppäri!

Kunpa saisinkin naputella tietsikkadatailun pelonnetta tavan koneen sijaan. Olisipa upeaa viestintää!

Maaliskuu meni myös masentelun merkeissä. (huomasithan, että edellisen lauseen alkukirjaimet olivat synkassa 😀 ) Eli vaikka ei varsinaisesti pidä paikkaansa täysin, vaikka totuuden siemen siinä onkin. Emoaluksen akusto oli täysin tyhjentynyt. Lataus tuotti tulosta, että varsinaiseen päivätyöhön palattiin huhtikuun alusta puolittain.

Emoaluksen mielestä keväässä parasta on maan mullasta esiin työntyvät kukkaset. Uuteen kasvukauteen ja värikkäämmän ajan elämään heräilevä luonto on aina herkistänyt. On kaikissa muissakin vuodenajoissa puolensa, mutta jotain hyvin kaunista ja erikoista on tässä keväässä.

So Beautiful.

Ai niin! Lupasin teille Seuraavasta kirjasta uuden hahmon, tässä hän on:

Kuka ihmeen tuimilus tuo voi olla? Mitä Hotilla voi olla hänen kanssaan yhteistä?

Sitä saattekin nyt pohtia!

Itse Pelonteiden kotikoloon olemme suunnitelleet nyt kevyitä englanninkielisiä sivuja. Tämä työ lähtenee käyntiin tässä kevään edetessä.

Niin, ja viimeistään toukokuun alussa tulee siis Hotin toinen seikkailu pdf-muodossa luettavaksi, en malta odottaa kuulla, mitä pidätte siitä!

Kiitos kun välität Pelonteista 💜💜💜

Rakkaudella, Pelonteiden emoalus, Teijanen 💜